Free-PS-Plus-Games-February-2019-Predictions

Dit zijn de Playstation Plus games van september

In september 2020 hebben PlayStation Plus-abonnees toegang tot twee coole gratis games. Op dit moment kunnen leden PlayerUnknown’s Battlegrounds en Street Fighter V gratis downloaden . Deze twee games maken september een van de sterkere maanden van het jaar als het gaat om de PlayStation plus games van Sony. Beide games kunnen tot 5 oktober voor abonnees worden geclaimd.

Street Fighter V werd oorspronkelijk uitgebracht in 2016 en is blijven evolueren, met nieuwe personages en levels. De populaire vechtgame bevindt zich momenteel in het vijfde en laatste seizoen en nieuwe content is nog steeds aan de horizon, ondanks dat Street Fighter V meer dan vier jaar oud is.

Om de komst van Street Fighter V op PS Plus te vieren, organiseert Sony vanaf 4 september toernooien. Speel goed genoeg en maak kans op leuke prijzen, waaronder geldprijzen en een exclusief PS4-thema.

PUBG is een player versus player shooter-game waarin maximaal honderd spelers vechten in een battle royale, een soort grootschalige deathmatch waarin iedereen vecht om als laatste speler over te blijven. Spelers kunnen ervoor kiezen om solo, duo of met een klein team van maximaal vier personen de game te spelen.

Deel deze post