playstation-plus-logo_960.0.0

Dit zijn de PS Plus-games voor december

Sony heeft de gratis games onthuld die PlayStation Plus-leden in december krijgen, en ze bevatten een explosieve AAA-game in de open wereld, een competitieve shooter en een strategiespel.

Just Cause 4 is de nieuwste actie-avonturengame in de open wereld van Avalanche Studios, die de oude held Rico in een Zuid-Amerikaans land dompelt dat vaak wordt blootgesteld aan vreselijke stormen en zelfs tornado’s. Net als bij de vorige games uit de serie, kun je bijna alles vernietigen en een aantal echt gestoorde situaties creëren via je gadgets.

Ook gratis is Rocket Arena, een 3-tegen-3 competitieve shooter met verschillende helden en de nadruk op ontwijken en precisieschieten. Het spel kreeg weinig fanfare toen het eerder dit jaar werd uitgebracht.

De laatste nieuwe gratis game voor december is Worms Rumble, die nog niet eens officieel is uitgebracht. De nieuwste game in de klassieke strategieserie, het is ook de eerste game met realtime gevechten. Maximaal 32 spelers kunnen het online uitvechten, en de game ondersteunt zelfs cross-play multiplayer als je vrienden op andere platforms zitten.

Hoewel alle drie deze nieuwe games PS4-games zijn, kunnen ze op PS5 worden afgespeeld. De onlangs gelanceerde next-gen console kan de overgrote meerderheid van PS4-games spelen, vaak met verbeteringen die per titel verschillen. Kortere laadtijden zijn alledaags, maar je kunt mogelijk ook stabielere framesnelheden en hogere resoluties krijgen, afhankelijk van hoe de game is ontworpen.

De onderstaande PS Plus-games voor december zijn beschikbaar vanaf 1 december, een zeldzame maand waarin de eerste dinsdag (wanneer Sony nieuwe Plus-games uitbrengt) samenvalt met de eerste dag van de maand. De PS Plus-games van november kunnen tot dan nog worden geclaimd.

Deel deze post