Animal-Crossing-1

Dit zijn momenteel de meest gewilde items in Animal Crossing: New Horizons

Spullen in Animal Crossing: New Horizons kunnen erg populair zijn. Hier lees je wat op dit moment de populairste items zijn.

We weten al dat Animal Crossing: New Horizons, ondanks zijn bedrieglijk gezonde presentatie, een angstaanjagend robuuste zwarte markt heeft, maar Polygon is nu wat dieper de online marktplaatsen van de eilandsim ingegraven om te beoordelen wat de meest begeerde items zijn die spelers op dit moment zoeken.

Volgens Nookazon zijn de meest populaire items Nook Miles Ticket, the cutting board, Ironwood dresser, Crescent-moon chair en fish bait. Nook.Market heeft echter schijnbaar een andere klantenkring; hier staat het Cute bed bovenaan de verlanglijst, met de soft-serve lamp, pinball machine, floor light, Cute DIY table, espresso marker, double sofa, Imperial partition en de Cute sofa die allemaal een plaats innemen in respectievelijk de top tien.

Natuurlijk is het afval van de ene persoon de schat van een ander, maar het is merkwaardig om te zien dat de vraag naar cutting boards en ironwood dressers nog steeds floreert.

Deel deze post