finalfantasy14_2659193b

Download Final Fantasy XIV nu gratis op PlayStation 4

Square Enix geeft de Starter-editie van Final Fantasy XIV Online: A Realm Reborn gratis weg op PlayStation 4.

De Starter Edition, die een gratis proefperiode van 30 dagen voor de op abonnementen gebaseerde MMORPG omvat, kost normaal gesproken €20 in de PlayStation Store . Maar tot dinsdag 26 mei kun je de game downloaden en bewaren, zelfs nadat de datum is verstreken. Naast de proefperiode van 30 dagen, biedt de Final Fantasy XIV Starter Edition de volledige A Realm Reborn-ervaring en kun je “helemaal doorgaan naar level 50”.

Als je niet zeker weet of je de volledige game wilt downloaden, waarvoor minimaal 40 GB vrije schijfruimte nodig is om te installeren, heeft de PS Store ook een gratis demo om uit te checken. En je hebt geen actief PlayStation Plus-lidmaatschap nodig om Final Fantasy XIV te spelen.

Hoewel de aanhoudende coronaviruspandemie ervoor heeft gezorgd dat patches voor Final Fantasy XIV zijn vertraagd , heeft Square Enix bevestigd dat de aankomende 5.3-update de zoektocht zal vernieuwen om nieuwe spelers effectiever aan boord te helpen. De 5.3-update van Final Fantasy XIV zal ergens deze zomer verschijnen.

Deel deze post