ncHjo5uZ4wNjQjK7mNSygW

Dragon Quest Builders 2 krijgt een epiloog

Dragon Quest Builders 2 is een vervolg op een game die op zichzelf was geïnspireerd, misschien overduidelijk, door een wereldwijd fenomeen in Minecraft. Hoewel de eerste game erg goed vond, kreeg de tweede echt een veel bredere en gunstiger kritische ontvangst, waarbij zelfs sommige van onze eigen editors verslaafd raakten aan de game . Dat heeft zich vertaald in wat verkoopsucces voor de game en Square Enix bedankt fans met een update.

Een nieuwe update voor de game biedt nieuwe kapsels, omdat de hoofdpersoon er slechts één heeft voor het maken van personages. Helaas zijn deze kapsels in feite gewoon hoeden, dus je kunt er niets anders op plaatsen. Bovendien krijgt de game ondersteuning voor meerdere opslagbestanden, die het eerder ontbrak. Meerdere gebouwen worden ondersteund en u kunt het weer op het eiland Awakening veranderen. Deze updates lossen enkele klachten op die spelers eerder hadden.

Het meest opwindende is echter dat er een epiloog wordt toegevoegd voor spelers die het spel hebben beëindigd. Je hebt minimaal 45 recepten voor de bouwer nodig, alle speurtochten op de Explorer’s Shores voltooid en een buildertopia bezocht. Hierna ontvang je een in-game brief die je naar nieuwe content verwijst.

Deel deze post