E3

E3 officieel geannuleerd vanwege coronavirus

E3 gaat dit jaar helaas niet door vanwege het coronavirus.

De ESA heeft de E3 officieel geannuleerd en is momenteel bezig met het samenstellen van een online versie van de show in juni.

Hier is de officiële verklaring van de organisatie:

Na zorgvuldig overleg met onze aangesloten bedrijven over de gezondheid en veiligheid van iedereen in onze branche – onze fans, onze medewerkers, onze exposanten en onze oude E3-partners – hebben we de moeilijke beslissing genomen om E3 2020 te annuleren, gepland voor 9-11 juni in Los Angeles.

Na toenemende en overweldigende zorgen over het COVID-19-virus, dachten we dat dit de beste manier was om door te gaan in zo’n ongekende wereldwijde situatie. We zijn erg teleurgesteld dat we dit evenement niet kunnen houden voor onze fans en supporters. Maar we weten dat dit de juiste beslissing is op basis van de informatie die we vandaag hebben.

Ons team neemt rechtstreeks contact op met exposanten en bezoekers met informatie over het verstrekken van volledige restitutie.

We onderzoeken ook mogelijkheden met onze leden om een ​​online ervaring te coördineren om brancheaankondigingen en nieuws in juni 2020 te presenteren. Updates worden gedeeld op E3expo.com .

We bedanken iedereen die dit jaar zijn mening heeft gedeeld over het opnieuw ontwerpen van de E3. We kijken ernaar uit om u de E3 2021 voor te stellen als een opnieuw bedacht evenement dat fans, media en de industrie samenbrengt in een showcase die de wereldwijde videogamebranche viert.

Deel deze post