80

EA teased een Need For Speed: Hot Pursuit Remastered-aankondiging

Het lijkt er zeker op dat EA voorbereidingen treft om een ​​geremasterde versie van Need for Speed: Hot Pursuit aan te kondigen, en deze zou net op tijd kunnen aankomen voor Xbox Series X, Xbox Series S en PS5.

Een timer op de officiële website van Need for Speed telt momenteel af en eindigt op maandag 5 oktober. Het geeft niet veel indicatie van wat de aankondiging zou kunnen zijn, maar dat weerhoudt het officiële Twitter-account van de franchise er niet van om afbeeldingen van auto’s te delen racen naast politiecruisers, samen met cryptische berichten.

De omslagafbeelding op het Twitter-account is ook gewijzigd om #Beat510 weer te geven. 510 is de politiecode voor snelheids- of raceauto’s. Need for Speed: Hot Pursuit Remastered was kort vermeld op Amazon UK en kreeg een rating in Zuid-Korea, waardoor het vrij waarschijnlijk is dat dit over een paar dagen wordt aangekondigd.

De franchise heeft het de afgelopen jaren moeilijk gehad, waarbij de game uit 2015 simpelweg Need for Speed niet indruk maakte en de follow-up Need for Speed ​​Payback ook niet veel indruk maakte. De Need for Speed ​​Heat van vorig jaar omvatte ook een zware focus op politie-achtervolgingen, en het lijkt erop dat de franchise eindelijk weer op het goede spoor komt.

Deel deze post