ANP-2128424

Eddie Murphy is klaar voor een Shrek-vervolg

Acteur Eddie Murphy heeft gezegd dat hij klaar zou zijn voor een hoofdrol in een ander Shrek-vervolg, of spin-off, met Donkey.

Murphy, die de pratende ezel in de vorige Shrek-films uitte, sprak onlangs in een Etalk- interview waarin hem werd gevraagd naar de mogelijkheid om ooit terug te keren als zijn geanimeerde personage. De acteur is enthousiast over het idee en wacht op het telefoontje. “Oh, ik zou absoluut open zijn,” zei Murphy. “Als ze ooit, weet je, met nog een Shrek zouden komen, zou ik het in twee seconden doen, ik hou van Donkey.”

Murphy sprak ook over Puss In Boots: The Last Wish, de recente spin-off van Dreamworks, en zei dat ze een Donkey-film hadden moeten maken. “Ezel is grappiger dan de gelaarsde kat”, grapte hij. “Ik bedoel, ik hou van de gelaarsde kat, maar ik ben niet grappig als de ezel. Nee, dat zou ik echt doen, ik zou een Donkey-film maken, ik zou binnen twee seconden nog een Shrek doen.

Murphy voegde eraan toe dat als Dreamworks het wilde doen, ze hem alleen maar hoefden te bellen. “Ik ben klaar, ik zit en klaar om Donkey te doen,” voegde hij eraan toe.

Shrek 5 werd al in 2016 aangekondigd, maar er is geen nieuws van Dreamworks over de vraag of de film nog in de maak is.

Deel deze post

error: