nintendoFEATUREDIMAGE

Een inbreuk op Nintendo-accounts heeft bijna twee keer zoveel mensen getroffen als eerder werd gedacht

Nintendo heeft deze nieuwe verklaring gegeven rondom de inbreuk van Nintendo-accounts.

“We willen graag een update geven over de recente gevallen van ongeoorloofde toegang tot sommige Nintendo-accounts.

“Hoewel er geen bewijs is dat de databases, servers of diensten van Nintendo zijn geschonden, en hoewel we kunnen bevestigen dat er geen creditcardgegevens zijn aangetast, hebben we voorzorgsmaatregelen genomen om onze klanten te beschermen. We hebben de mogelijkheid om een ​​Nintendo Network ID te gebruiken, meld je aan bij een Nintendo-account en we hebben contact opgenomen met alle klanten van wie we reden hadden om aan te nemen dat ze zonder toestemming waren gebruikt om hen te helpen aanvullende maatregelen te nemen om zichzelf te beschermen.

“Als iemand zich bewust wordt van ongeoorloofde activiteiten met een Nintendo-account, raden we hem aan de stappen te nemen die zijn beschreven in het artikel over het herstelproces van de Nintendo-account of een bezoek brengen aan https://www.nintendo.co.uk/Support/Welcome-to- Nintendo-Support-11593.html voor algemene ondersteuning.

“Bovendien moedigen we al onze klanten ten zeerste aan om sterke, unieke wachtwoorden te gebruiken en tweestapsverificatie voor hun Nintendo-account in te schakelen, zoals hier wordt uitgelegd: Hoe tweestapsverificatie voor een Nintendo-account in te stellen.

“We bieden onze excuses aan voor het eventuele ongemak en blijven werken aan de beveiliging van onze platforms en de gegevens van onze klanten.”

Deel deze post