no_way_home

Eerste officiële Spider-Man: No Way Home-poster bevestigt de schurken van de film

Marvel Studios en Sony Pictures Entertainment hebben de eerste officiële poster voor Spider-Man: No Way Home uitgebracht.

De multiversum Spider-Man threequel speelt zich af direct na de gebeurtenissen van Spider-Man: Far From Home, waarbij Tom Holland zich tot Benedict Cumberbatch’s Dr. Strange wendt voor hulp met de hele “de hele wereld weet dat ik Spider-Man ben en dat is van invloed niet alleen ik, maar ook mijn vrienden en familie’ dilemma, zoals te zien is in de eerste trailer die is uitgebracht. Dr. Strange gebruikt een speciale spreuk om Peters identiteit opnieuw te verbergen, maar dit is een MCU-film, dus de dingen gaan niet volgens plan en het multiversum wordt geopend.

De eerste trailer gaf ons een kijkje in Alfred Molina’s Doc Ock in de film, en sommige fans hebben gespeculeerd dat er ook een versie van Green Goblin in te horen is (waarvan velen dachten dat het Willem Dafoe’s Goblin van de Sam Raimi Spider- mannenfilms). De nieuwe No Way Home-poster die is uitgebracht, lijkt de terugkeer van Dafoe’s Goblin bijna te bevestigen.

Als je naar de lucht aan de rechterkant van de poster kijkt, kun je zien wat duidelijk Green Goblin is. Nu zou het technisch gezien iemands Goblin kunnen zijn, maar kijk naar het ontwerp van het zweefvliegtuig, het harnas en het masker/hoofddeksel — dat is vrij identiek aan Dafoe’s Goblin uit de eerste Raimi Spider-Man-film.

Elders in de poster lijkt het andere geruchten over de schurken van No Way Home te bevestigen, hoewel lang niet zo definitief als de Goblin-bevestiging. Deze poster bevestigt schijnbaar dat Electro en Sandman schurken zijn in de aankomende film. De laatste keer dat we Electro op het grote scherm zagen, was het Jaime Foxx’ kijk op het personage uit The Amazing Spider-Man 2. Geruchten en rapporten hebben aangegeven dat hij zou terugkeren naar het personage voor No Way Home, maar dat is nog niet het geval. enige officiële bevestiging geweest. De bliksem op deze poster lijkt dat te doen, vooral in combinatie met de meer elektrische scènes van de eerste trailer.

Dan is er het zand dat omhoog dwarrelt in de poster. Koppel dat aan de zandbeelden die te zien zijn in de eerste No Way Home-trailer, en het lijkt bijna gegarandeerd dat Sandman in de film zal verschijnen. Nu moeten we weten of het Thomas Haden Church’s Sandman uit de derde Raimi Spider-Man-film wordt — recente rapporten van The Nerdist geven echter aan dat het inderdaad Church’s Sandman is.

Spider-Man: No Way Home zal op 17 december in de bioscoop verschijnen.

Deel deze post