fortnite-zero-build-mode

Epic Games kondigt Zero Build voor Fortnite aan

Epic Games heeft Chapter 3, Season 2 van zijn populaire gratis te spelen Battle Royale, Fortnite, onthuld door alle bouwmechanics uit de game te verwijderen. Velen voorspelden dat dit een tijdelijke verandering was die bedoeld was om spelers te laten wennen aan nieuwe mechanics zoals sprinten, mantling en meer.

Nu, negen dagen later, heeft Epic Games Fortnite: Zero Build onthuld , een permanente modus waar niet wordt gebouwd. Deze modus zal naast de terugkeer naar de normale bouwstijl Battle Royale in Fortnite zitten, waardoor spelers de mogelijkheid hebben om tussen de twee te kiezen voordat ze op het eiland springen.

“Zero Build is een pure test van wapen-, item- en traversal-vermogen”, luidt de aankondiging van Epic Games. “Zero Build is te vinden op de Discover-pagina als Solos, Duos, Trios en Squads-afspeellijsten (ga naar de Discover-pagina door op de knop ‘WIJZIGEN’ boven ‘PLAY!’ in de lobby te klikken). Zonder te bouwen hebben alle spelers het opladende Overshield als je eerste verdedigingslinie in Zero Build. Rits Ascenders dicht om toegang te krijgen tot Blimps of gebruik Mantling om hogerop te komen dan je tegenstanders. Vergeet niet tussen dekking te sprinten op weg naar een Victory Royale.”

Epic Games heeft ook een trailer uitgebracht over Fortnite: Zero Build, compleet met gameplay van de nieuwe modus, om het nieuws te vieren, en zoals verwacht lijkt het op Fortnite … zonder gebouw. Velen in de community hebben genoten van deze gameplay-wending in Fortnite, dus het is een standaardoptie naast de reguliere Battle Royale-modus, wat een overwinning voor alle spelers is.

Deel deze post