thumb-1920-1013218

Er is een nieuwe Ghost Recon-game in ontwikkeling

Er is momenteel een nieuwe Ghost Recon-game in de maak.

In een tweet op het officiële Twitter-account van de game staat: “We zullen onze servers blijven onderhouden voor zowel Ghost Recon Wildlands als Ghost Recon Breakpoint, en we hopen echt dat je van de game zult blijven genieten en plezier zult hebben met het solo of co-op spelen met je vrienden.” Ondanks het einde van Breakpoint is er een nieuwe Ghost Recon-game in ontwikkeling.

Volgens Kotaku heeft het volgende bombastische hoofdstuk in Tom Clancy’s illustere militaire universum de codenaam OVER. De titel is naar verluidt al meer dan een jaar in de maak en zou in 2023 gelanceerd kunnen worden. Wat het fandom betreft, zou deze snelle ommekeer een goede zaak kunnen zijn. Recente Ghost Recon-ervaringen hebben niet hetzelfde succes opgeleverd als andere Tom Clancy-titels zoals Rainbow Six en The Division. Breakpoint zou zijn spelers bijvoorbeeld kunnen hebben vervreemd nadat Ubisoft zijn op NFT gebaseerde Quartz-bèta in de cosmetische rotatie van de shooter had geïmplementeerd.

De enige aangekondigde en tentoongestelde hoofdgame Ghost Recon om de hoek is Frontline , “een enorme first-person PVP-shooter met epische 100+ spelergevechten” in een sandbox genaamd Drakemoor Island. Je kunt hier meer lezen over de live-servicegame . Met XDefiant ook aan de horizon, is het de moeite waard om na te denken of het live-service-model ook een focus kan zijn voor het mysterieuze OVER-project. De tijd zal het leren.

Deel deze post