playstation-wallpaper-46825-48282-hd-wallpapers

Facebook-integratie is niet langer beschikbaar op PlayStation 4

Volgens de ondersteuningswebsite van Sony kunnen gebruikers van PlayStation 4 niet langer Facebook-integratie gebruiken om inhoud te delen of met vrienden in contact te komen.

Vanaf 7 oktober moet de uitgever van de videogame nog geen reden geven voor de splitsing van de social media-gigant, maar hij verzekerde fans dat de functie voor delen van de console ongewijzigd zal blijven. Het verbreken van banden met Facebook elimineert echter een heel netwerk van mensen om inhoud mee te delen.

“De functies voor delen van PlayStation 4 blijven hetzelfde, behalve dat Facebook niet langer wordt aangeboden als bestemming voor het delen van screenshots, video, muziek, trofeegegevens of links naar gameplay-uitzendingen,” leest de ondersteuningspagina van Sony.

Degenen die op de Facebook-integratie van de console vertrouwden om met vrienden in contact te komen, moeten zich opnieuw aanpassen. Spelers kunnen niet langer verbinding maken met hun Facebook-vrienden op PlayStation 4 en moeten een nieuwe profielfoto zoeken voor hun online PlayStation-accounts.

Deel deze post