3843024-fcvillains

Far Cry 6’s Season Pass laat je spelen als Vaas Montenegro, Pagan Min en Joseph Seed

Far Cry heeft zijn schurken altijd in de schijnwerpers gezet, en na de lancering van Far Cry 6 zullen enkele van de grootste antagonisten uit de serie terugkeren als speelbare personages als onderdeel van de Season Pass-content van de game. Ubisoft werpt licht op zijn DLC-plannen voor Far Cry 6 tijdens zijn E3 2021 Ubisoft Forward-presentatie op 12 juni.

Vaas Montenegro, Pagan Min en Joseph Seed van respectievelijk Far Cry 3, 4 en 5 zullen beschikbaar zijn als speelbare personages, waarbij elk personage unieke uitvoeringsaanvallen heeft. Elk niveau met schurkenthema speelt zich af in de verwrongen geesten van die personages, en elk stukje DLC zal je sterker maken naarmate je langer overleeft door extraatjes te ontgrendelen en nieuwe wapens te vinden. Elke dood zal het level helemaal opnieuw beginnen, en je zult je verzamelde kennis moeten gebruiken om dieper in hun psyche te graven. De Far Cry 6 Season Pass bevat ook Far Cry 3: Blood Dragon, een spin-off die zich afspeelt in het op actiefilms geïnspireerde toekomstige jaar 2007 van de jaren 80, waarin jij de controle krijgt over Sergeant Rex “Power” Colt. Ubisoft zegt dat je het arsenaal van Blood Dragon – inclusief wapens, een voertuig en een robot-hond Fang for Hire genaamd K-9000 – terug kunt brengen naar Yara, de locatie van Far Cry 6.

“Het belangrijkste bij het maken van een Far Cry-schurk is niet het feit dat ze slecht of schokkend zijn”, legt Ubisoft Toronto-directeur gamecontent Omar Bouali uit. “Het is dat ze iemand zijn die tegenover je aan de eettafel kan zitten en je kan charmeren door te denken dat alles wat ze geloven, hoe verdraaid of gruwelijk ook, absoluut waar zou kunnen zijn. Toen we Anton creëerden, moesten we heel wat waarmaken, want als je aan Far Cry denkt, denk je aan de rijke erfenis van schurken. Onze droom was om de traditie van de Far Cry-schurken te eren en een gloednieuwe ervaring te introduceren.”

Alle originele stemacteurs van de schurken zijn terug, waaronder Michael Mando als Vaas, Troy Baker als Pagan Min en Greg Bryk als Joseph Seed.

Deel deze post