maxresdefault (1)

Fortnite Live-evenement: de Robot-Monster Showdown-strijd is voorbij; Dit is wat er is gebeurd

Zoals verwacht leidden de aftellingen in Fortnite: Battle Royale die we onlangs zagen opduiken tot een gevecht tussen een gigantische mech-robot en een enorm monster. Het live-evenement vond plaats op de middag van zaterdag 20 juli en de robot heeft gewonnen.

Het verhaal van seizoen 9 had te maken met de mogelijke opkomst van een monster, en dus was de robot in wezen in voorbereiding gebouwd. Het monster verscheen tijdens de gebeurtenis van vandaag, met de robot activerend als reactie. De twee probeerden in te breken in de Loot Lake-kluis, maar ondanks dat de robot maar 1 arm had, was de hij daarin geslaagd; dit veroorzaakte een soort orb dat leek op de kracht om het monster te vermoorden.

Na wat extra tijd te hebben gekocht, kon de robot een groot zwaard uit de grond trekken en stak het recht door het hoofd van het monster. De robot vloog toen weg (flossde en salueerde toeschouwers) en liet zowel het monster als het zwaard achter als nieuwe elementen op de kaart.

Vlak voordat ‘The Big Showdown’, zoals Epic het noemt, plaatsvond, heeft de ontwikkelaar alle spelmodi uitgeschakeld om ervoor te zorgen dat dit werd getoond. Spelers die op het moment van het evenement online waren, konden al deze actie bekijken met behulp van jetpacks, waardoor het gemakkelijker werd om alles mee te nemen. Ze waren echter geen actieve deelnemers; dit was puur een strijd tussen de twee reuzen. Wat dit precies voorspelt voor seizoen 10 is onduidelijk, maar het was toch gaaf om te zien.

Deel deze post