Tyler "Ninja" Blevins poses for a portrait at Red Bull HQ in Santa Monica, CA, USA on 5 December, 2018. // Carlo Cruz/Red Bull Content Pool // AP-1XUMQM9U91W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Fortnite-streamer Ninja stapt over van Twitch naar Microsoft

Richard Blevins, beter bekend als Fortnite-streamer Ninja, stapt donderdag per direct over van Twitch naar Mixer, maakt hij via Twitter bekend.

Ninja werd vooral bekend door het spelen van Fortnite. Hij was met 14,7 miljoen volgers een van de populairste streamers op Twitch.

Microsoft kwam in 2016 met een eigen streamingdienst en heeft nu Ninja weten te overtuigen om exclusief op zijn platform te streamen. In een video zegt de Amerikaan dat hij enthousiast is over de samenwerking en dat hij hoopt dat zijn veertien miljoen volgers hem naar Mixer volgen. Het is niet bekend hoeveel Ninja betaald heeft gekregen voor de overstap.

Het is niet de eerste keer dat Ninja een grote deal sluit. In maart kreeg hij naar verluidt nog 1 miljoen dollar (zo’n 900.000 euro) betaald voor het spelen van Apex Legends.

Deel deze post