Fortbyte-33-770x416

Fortnite: Week 10 Secret Fortbyte #33

Fortnite’s Week 10-uitdagingen zijn nu live! Voordat seizoen 10 arriveert, is er echter nog een nieuwe Fortbyte voor het oprapen, en de aanwijzing waar je hem kunt vinden ligt in het speciale laadscherm dat je zult ontgrendelen wanneer je de tiende Utopia-uitdaging van dit seizoen voltooit.

De betreffende Fortbyte is nummer 33. Net zoals de geheime Battle Stars die je kunt verzamelen na het voltooien van oneven genummerde Utopia-uitdagingen, is de enige in-game hint die je ontvangt voor de plaats waar het item ligt gekoppeld aan een laadscherm. De aanwijzing zit echter niet in het laadscherm zelf, maar in de beschrijving ervan, die luidt: “Je bent een lange, lange weg verwijderd van Lonely Lodge …”

Dit betekent natuurlijk dat Fortbyte #33 is verborgen in Lonely Lodge, gelegen aan de oostelijke rand van het eiland. De Fortbyte is echter niet bij het hoofdgebouw, maar eerder in een kleinere hut ten oosten ervan. We hebben de exacte locatie op de kaart hieronder gemarkeerd.

Ontgrendel de eerder genoemde geheime Battle Stars die je kunt verzamelen voor het voltooien van de Utopia-uitdagingen van dit seizoen, je hoeft niet de bijbehorende taken af ​​te maken voordat je deze Fortbytes kunt vinden; je hoeft alleen maar een Season 9 Battle Pass te bezitten. Dat betekent dat je vrij bent om het item te gaan ophalen, zelfs als je het bovenstaande laadscherm niet hebt ontgrendeld. Je zult echter dit seizoen zoveel mogelijk uitdagingen willen voltooien, want dat is de enige manier om je Battle Pass snel te levelen en beloningen te ontgrendelen.

In de aanloop naar de uitdagingen van week 10 bracht Epic Fortnite’s derde inhoudsupdate van 9.30 uit. Net als de vorige week was deze update een minder belangrijke update, waarbij een nieuw item in de Battle Royale-modus werd geïntroduceerd: de Air Strike, een werpbare bus die een aanval van raketten op tegenstanders en structuren doet. Seizoen 10 is volgens de website van Epic nog steeds niet gepland om nog een paar weken te starten, maar de ontwikkelaar heeft al aangekondigd dat de minimale PC-vereisten van de game vanaf volgend seizoen zullen veranderen.

Deel deze post