Fortnite_blog_battle-royale-update-whats-new-in-v11-31_11BR_BattleLabs_NewsHeader-1920x1080-f8f286d35adacd6f1de4cca4c30f0d8a6dfabe19

Fortnite’s nieuw live evenement zal plaatsvinden aan het einde van het seizoen

Het aftellen is begonnen voor het nieuwe seizoen van Fortnite.

Fortnite is begonnen met aftellen tot het volgende grote verhaalevenement, dat het einde markeert van het door James Bond geïnspireerde spionenseizoen.

Terwijl het seizoen zelf volgende week op donderdag 4 juni afloopt, zal het live-evenement van Epic aanstaande zaterdag 30 mei om 20.05 uur Nederlandse tijd het podium overnemen.

Voor het eerst wordt de aandacht gevestigd op de aankomende shenanigans via een aftelklok in de lobby van de game en in de game zelf. In de verschillende menu’s van Fortnite zijn mysterieuze pijpen verschenen die bruisen van energie, terwijl een bezoek aan de kamer van spionagecommissaris Midas een apparaat klaar voor gebruik laat zien.

In het spel zijn alle ogen gericht op het centrale punt van de kaart, het hoofdkantoor van het Agency, waar onderwaterluiken zijn verschenen die gloeien van energie. De afgelopen dagen zijn er nieuwe wolken rond de locatie begonnen te cirkelen.

Deel deze post