1564668555_epic_alan

Gratis PC games beschikbaar via de Epic Games Store

Er zijn vanaf vandaag weer 2 nieuwe PC games die jij gratis kunt claimen. De PC games kan je claimen via de Epic Games Store.

De downloadbare games zijn de thriller Alan Wake en de actie game For Honor. Epic Games geeft al meer dan acht maanden regelmatig gratis spellen weg. Deze week zijn er twee gratis spellen terwijl het er normaal maar een is. Het bedrijf legde uit dat als het een game weggeeft met een M- of PEGI- 18-rating, dat die mogelijk wordt beperkt door instellingen voor ouderlijk toezicht. Dus vandaar dat we deze week niet een, maar twee games krijgen.

Alan Wake

Alan Wake is een actie/avonturenspel dat zich ontvouwt als een mysterieuze thriller. Het verhaal volgt de schrijver Alan. De vrouw van Alan verdwijnt tijdens hun vakantie in de Pacific Northwest, kort daarna ontdekt hij dat er nieuwe pagina’s zitten in een door hem geschreven thrillerroman waarvan hij zich niets kan herinneren.

For Honor

For Honor is deze week ook gratis. De vechtgame speelt zich af in een middeleeuwse wereld. Binnen deze wereld moet je kiezen tussen vier categorie├źn – Knights, Vikings, Samurai of Wu Lin, waarvan de laatste is toegevoegd tijdens de Marching Fire DLC.

Alan Wake en For Honor kun je nu claimen tot en met 9 augustus. Daarna worden ze vervangen door een volgende gratis game. Om de gratis games te claimen heb je alleen een Epic-account nodig, dat je gratis kunt maken via: https://www.epicgames.com/store/en-US/

Nadat je de games hebt toegevoegd, zijn ze voor altijd van jou.

Deel deze post