mafia-2-definitive-edition-verschijnt-volgende-week

Gratis upgrade van Mafia II & III naar Definitive Editions als je de game bezit

Als je Mafia II of Mafia III in je bezig hebt, krijg je de Definitive Editions gratis.

2K games heeft bevestigd dat Mafia: Definitive Edition, een volledige remake van het actie-avontuur van 2002 voor PlayStation 4, Xbox One en PC, op 28 augustus uitkomt. Het wordt geleverd met de Mafia: Trilogy en als een op zichzelf staande titel die nu beschikbaar voor pre-order.

Fans van de Mafia-serie krijgen ook gratis content in de vorm van upgrades van de Definitive Edition voor Mafia II en Mafia III. Als je Mafia II op Steam bezit, kun je de 10-jarige titel bijwerken om het avontuur gratis in hoge definitie te ervaren. De upgrade van Mafia III is gratis op alle platforms (PlayStation 4, Xbox One en PC) en geeft toegang tot alle DLC na de lancering. In feite wordt de game automatisch geüpdatet naar de Definitive Edition als je het origineel al op je console hebt geïnstalleerd, en je kunt de extra contentpakketten ook claimen in de verschillende digitale winkels.

De gratis upgrades werden aangekondigd naast de eerste officiële details over Mafia: Definitive Edition. “Merk op dat als je al Mafia II op Steam bezit, je automatisch Mafia II: Definitive Edition krijgt zonder extra kosten. Bovendien, als je al Mafia III op Xbox One, PlayStation 4 of Steam bezit, wordt je geüpgraded naar Mafia III: Definitive Edition zonder extra kosten “, schreef 2K in een blogpost.

Deel deze post