No Man's Sky Beyond

Grote No Man’s Sky update komt uit in augustus

Hello Games heeft de volgende gratis update van No Man’s Sky aangekondigd. De grote update, genaamd Beyond is beschikbaar vanaf 14 augustus.

De uitbreiding van Beyond bevat de mogelijkheid om de game in virtual reality te spelen en breidt de online multiplayer-functionaliteit uit. Beyond wordt gratis voor de pc, PS4, en de XBOX One.  De Beyond update is inclusief No Man’s Sky Online. Hiermee kunnen spelers elkaar ontmoeten en samen spelen. Hello Games had deze functie al eerder aangekondigd als een gemakkelijkere manier om af te spreken met je vrienden. De update brengt ook NMS Virtual Reality naar de PS4 en pc. Nu kun je de hele Melkweg in VR verkennen. Ook komt er nog een derde component bij deze update, helaas is hier nog niets over bekend.

Dit is alweer de zevende uitbreiding van No Man’s Sky. Vorig jaar kregen spelers de Next- uitbreiding die veel verbeteringen met zich meenam. Onlangs zijn de onderwater Abyss- uitbreiding en de Visions- uitbreiding toegevoegd. Al deze updates hebben de game een nieuw leven ingeblazen.

Voor meer informatie over No Man’s Sky en ander game nieuws check je https://millenniagaming.com/.

Deel deze post