rage2.0

Grote Rage 2 update voegt New Game + en Ultra Nightmare-moeilijkheidsgraad toe

QuakeCon is officieel onderweg en hoewel de nadruk van dit jaar op het evenement Doom ligt ter ere van het 25-jarig jubileum van de serie, negeert Bethesda sommige van zijn andere grote releases niet. Dit weekend host de uitgever panelen voor Fallout 76 en Elder Scrolls Online, en tijdens de keynote van vandaag toonde het de nieuwste update voor Rage 2.

De gratis update is nu live op PS4, Xbox One en PC en introduceert een heleboel nieuwe content in de game, waaronder drie nieuwe modi. De eerste is de langgevraagde New Game +, waarmee je het verhaal opnieuw kunt spelen met al je wapens, vaardigheden, upgrades en meer. Je verdient ook Prestige-badges wanneer je het spel opnieuw speelt.

Daarnaast heeft ontwikkelaar Avalanche een Iron Man-modus toegevoegd – sterf een keer in deze modus en het is voorbij. Als dat niet genoeg uitdaging is, is er ook een nieuwe Ultra Nightmare-instelling die belooft de moeilijkheid aanzienlijk te vergroten.

De gratis update wordt afgerond met een verscheidenheid aan nieuwe cheats, evenals nieuwe skins, een aantal kwaliteitsverbeteringen en een spraakpakket met de held van Wolfenstein, BJ Blazkowicz. Je kan meer lezen over alle nieuwe inhoud die beschikbaar is voor Rage 2 op de website van Bethesda.

Er is dit jaar meer inhoud op weg naar Rage 2. De eerste grote uitbreiding van de game, genaamd Rise of the Ghosts , wordt in september gelanceerd en zal nieuwe verhaalmissies, extra locaties om te verkennen, een nieuwe vijandelijke factie en meer introduceren. Vervolgens is de tweede uitbreiding van Rage 2 gepland voor november met een eigen assortiment nieuwe verhaalmissies, locaties en andere inhoud.

Deel deze post