Gedx2ysTjeSCj6DUWrWVbi

GTA 5 Online verdrievoudigt tijdelijk Power Play-beloningen

Grand Theft Auto V Online heeft de line-up van bonussen en kortingen van deze week aangekondigd, en als je een grote boost wilt krijgen in je RP en GTA$, zijn er een paar gamemodes waarop je je deze week moet concentreren. De grote is Power Play, dat de hele week drievoudige beloningen heeft.

Als je deze week gewoon inlogt, krijg je een speciaal t-shirt, het is niet het mooiste shirt, maar hey – het is gratis.

Deze modus, een deathmatch-achtige teammodus met wildere wapens en power-ups, verdrievoudigt alle beloningen, en het is best leuk om op te starten. De End to End Time Trial en Cypress Flats RC Time Trial zullen deze week ook drie keer uitbetaald worden, en je zou meer dan GTA$ 600k kunnen verdienen als je op beide par kunt raken.

Speciale vrachtmissies betalen ondertussen dubbel uit. Als je een CEO bent met smokkelwaar, is dit een goed moment om dat te doen. Grote speciale vrachtmagazijnen krijgen ook korting, dus het is een goede week om wat voorraad te verplaatsen.

Je kunt deze week ook mogelijk een Ocelot XA-21 winnen bij het Lucky Wheel, dus stap het Diamond Casino & Resort binnen om te draaien. De lijst met afgeprijsde voertuigen is deze week kort – je kunt een goedkopere Ocelot Locust (40% korting), Ubermacht SC1 (40% korting) en de Emperor ETR1 (30% korting) kopen.

Twitch Prime-gebruikers krijgen ook deze week, zoals gewoonlijk, een lijst met voordelen. Deze week zijn er twee grote freebies en enkele zware kortingen:

  • De Vespucci Canals Nightclub-locatie gratis
  • 80% korting op de P-45 Nokota
  • 80% korting op de FH-1 Hunter
  • Gratis GTA$ 200k

Als je GTA Online in oktober 2020 nog niet op PS4 hebt gespeeld, zorg er dan voor dat je dat doet – iedereen kan elke maand een bonus van GTA$ 1 miljoen claimen. Dit alles leidt tot de release van de PS5/Xbox Series X-versie van de game.

Deel deze post