MV5BMWQxMjk3ZWEtNjZjMS00MDcwLWJi

HBO brengt officiële teaser van The Last of Us TV-serie uit

De officiële teaser-trailer voor de aanpassing van de The Last of Us tv-serie is vrijgegeven door HBO, waardoor we een goede twee minuten kunnen bekijken hoe de klassieke PlayStation-game van Naughty Dog is vertaald naar het “kleine” scherm. The Last of Us komt in 2023 naar HBO Max.

Fans van de originele videogame (en de weken oude PS5-remake) zullen veel plotbeats uit het verhaal kunnen zien, van de ongelooflijke proloog die de wereld en Joel’s personage opbouwt, tot hoe de wereld eruitziet na de herfst , over hoe het Left Behind DLC-verhaal in het bredere verhaal is gebracht.

Pedro Pascal en Bella Ramsey hebben de hoofdrollen gespeeld als Joel en Ellie, maar er is overal een geweldige cast. Storm Reid zal Riley Able spelen, Nico Parker zal Sarah zijn, terwijl Murray Bartlett en Nick Offerman zullen verschijnen als Frank en Bill, de twee vrienden van Joel die elkaar tijdens de reis ontmoeten.

Aangezien het een tijdje zal duren voordat de The Last of Us TV-serie klaar is om te bekijken, kom je misschien in de verleiding om de game nog een keer te spelen, of dat nu het opstarten van de PS4-remaster is, je exemplaar op PS3 afstoffen of The Last pakken. of Us Part I, dat begin deze maand uitkwam.

Deel deze post