hearthstone-madness-at-the-darkmoon-faire-art-a

Hearthstone’s Madness at the Darkmoon Faire verschijnt in november

De volgende grote uitbreiding van Hearthstone is Madness at the Darkmoon Faire, en het staat gepland voor 17 november. De set bevat oude goden die allerlei kwaadaardige kosmische horror dingen doen te midden van de kleurrijke carnavalsachtergrond van de Darkmoon Faire. Als je ooit World of Warcraft hebt gespeeld, is de kans groot dat je de Faire eerder hebt bezocht in een zoektocht om coole kaartjes, lekkere traktaties te scoren of om een ​​aantal van die leuke carnavalspellen te spelen. Hier in Hearthstone zit de Faire vol met nieuw speelgoed om mee te spelen!

Gigantische oude godskaarten zijn terug, met nieuwe stijlen en vaardigheden. N’zoth, C’thun, Y’shaarj en meer zullen hun kosmische corruptie verspreiden over de inwoners van Azeroth terwijl ze proberen te genieten van gigantische kalkoenpoten en schalen bier op de Faire. Deze oude goden zijn duur om te casten en komen met flitsende vaardigheden, maar de corruptiemonteur is misschien wel het meest interessante aan de uitbreiding.

Veel kaartspellen veranderen in een streven naar “spelen op curve” om een ​​efficiënt kaartspel te hebben. Dat wil zeggen, het spelen van een kaart met één prijs in de eerste beurt, een kaart met twee kosten in de tweede beurt, enzovoort, om het spel en je tegenstander voor te blijven. Corruptiekaarten belonen je voor het vasthouden aan spreuken en misschien als je ze later speelt dan curve toestaat, omdat je een kaart met hogere kosten moet spelen om het corrupte effect te activeren. Op sommige kaarten is dit slechts een stat-boost, op andere heeft het meer significante effecten. Hoe dan ook, je zult hopelijk meer beslissingen moeten nemen tijdens een spel in plaats van alles op nummer te zetten.

Deel deze post