755919704492108

Het PS5-aanbod is vergroot en het zou “veel gemakkelijker” moeten zijn om er een te krijgen, volgens Sony

Na een periode van meerdere jaren waarin het buitengewoon moeilijk was om een ​​PlayStation 5 te vinden, vertelt Sony fans nu dat het “veel gemakkelijker” zou moeten zijn om een ​​console te bemachtigen.

In een blogpost bedankte PlayStation-directeur Isabelle Tomatis fans voor hun geduld toen Sony een “ongekende vraag” naar de console ervoer terwijl “wereldwijde uitdagingen” de beschikbaarheid van nieuwe PS5-systemen wereldwijd beperkten.

“Als je op zoek bent naar een PS5-console, zou het nu veel gemakkelijker moeten zijn om er een te vinden bij retailers over de hele wereld”, zei Tomatis. Dit alles zou niet als een verrassing moeten komen, aangezien Sony deze maand op CES zei dat het PS5-tekort in wezen voorbij was. Ondanks de tekorten heeft Sony tot nu toe meer dan 30 miljoen systemen verkocht. Sony zei dat fans de officiële PlayStation Store kunnen bezoeken om een ​​nieuwe PS5 te kopen of een plaatselijke winkelier kunnen bezoeken, en dat de voorraad gemakkelijker beschikbaar zou moeten zijn. Garanties zijn er echter nooit.

Sony heeft ook een nieuwe PlayStation-advertentie uitgebracht die het bredere PlayStation-ecosysteem opheft. De video bevat mogelijk teasers voor de toekomst van PlayStation, aangezien fans in de trailer aanwijzingen zagen die volgens sommigen naar Uncharted 5 zouden kunnen verwijzen .

Deel deze post