953241

Horizon Zero Dawn komt deze zomer naar Steam

Horizon Zero Dawn zal deze zomer speelbaar zijn op de PC via Steam.

Hoofd van Worldwide Studios Hermen Hulst van PlayStation heeft vandaag via PlayStation Blog aangekondigd dat een van de meest geliefde exclusieve titels van de PS4, Horizon Zero Dawn, deze zomer naar de PC komt. Er is op dit moment niet veel meer informatie beschikbaar, maar Hulst, de voormalige directeur van Horizon Zero Dawn-ontwikkelaar Guerrilla Games, vertelt PlayStation Blog dat de nieuwe studiodirecteuren van Guerrilla binnenkort meer details zullen hebben.

Hoewel het brengen van first-party titels naar PC eerder regel dan uitzondering is geworden voor concurrent Xbox, zegt Hulst dat dit geval per geval zal blijven voor de first-party titels van PlayStation. “Het uitbrengen van één AAA-titel van de eerste partij op de PC betekent niet noodzakelijkerwijs dat elke game nu naar de PC komt”, zegt hij. “In mijn gedachten was Horizon Zero Dawn gewoon een goede match in dit specifieke geval. We hebben geen plannen voor dag en datum en we blijven 100% toegewijd aan toegewijde hardware.”

Horizon Zero Dawn werd in 2017 uitgebracht in de nabijheid van The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Persona 5, en enkele maanden voor Super Mario Odyssey. Zelfs binnen een jaar gelanceerd met zoveel geliefde titels, was Horizon Zero Dawn een legitieme kanshebber van Game of the Year dankzij het uitstekende wereldontwerp, unieke ontmoetingen en geweldige speurtochten.

Deel deze post