6jkrz3bau6jc-full

House Of The Dragon Episode 3 Trailer teased eerste epische strijd met The Crabfeeder

HBO heeft een trailer gepubliceerd voor House of the Dragon Episode 3, die de eerste epische gevechtsscène van de show lijkt te bevatten. Spoilers voor de Game of Thrones-prequel volgen hieronder.

Het lijkt erop dat de Sea Snake en Daemon samenwerken om de Crabfeeder te bestrijden, een schurk die zijn vijanden aan spijkers vastspijkert en ze vervolgens aan de krabben bedient. De Crabfeeder richt grote schade aan en het lijkt erop dat Episode 3 een confrontatie zal bevatten met een grote vechtscène en draken die doen waar ze goed in zijn.

Elders teased de trailer meer van het drama met betrekking tot opvolgingsplannen voor de IJzeren Troon. Dingen zijn echt aan het opwarmen – bekijk de trailer van Episode 3 hieronder;

Dankzij de sterke start heeft HBO onlangs House of the Dragon verlengd voor een tweede seizoen. HBO heeft geen verdere details over House of the Dragon seizoen 2 aangekondigd, dus er is nog geen woord over wanneer het kan beginnen met filmen, welke nieuwe cast zich kan aansluiten of wanneer het kan worden uitgebracht.

Deel deze post