mario-rabbids-1272022-1280x0

Mario + Rabbids 2: Sparks Of Hope bevestigd tijdens Ubisoft Forward na Nintendo Leak

Ubisoft heeft officieel aangekondigd Mario + Rabbids: Sparks of Hope, het vervolg op Kingdom Battle uit 2017, tijdens de Ubisoft Forward-presentatie (die officieel het begin was van de volledig virtuele E3 2021 ). De bevestiging komt nadat de game eerder op zaterdag op de Nintendo-website was gelekt.

Het vervolg komt in 2022 met personages als Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en meer. Ze zijn op een “galactische reis om een ​​kwaadaardige entiteit te verslaan en je Spark-metgezellen te redden.” De beschrijving van het spel voegt toe: “Verken planeten in de melkweg terwijl je mysterieuze geheimen en meeslepende missies ontdekt!” Sparks is de naam voor nieuwe personages gevormd door Lumas en Rabbids die fuseren. Mario en zijn gezelschap reizen door de melkweg om elke planeet te redden, deze Sparks te redden en de gemene Cursa te verslaan.

Er zullen in totaal negen personages zijn (tenminste bij de lancering), samen met nieuwe bazen en “een aantal bekende vijanden” om tegen te vechten. Spelers krijgen de taak om “schattige Sparks” te redden die in de melkweg wonen en die je “verschillende krachten” geven om te gebruiken in de strijd.

Er is ook een nieuw vechtsysteem in Sparks of Hope. Gevechten vinden plaats door middel van realtime actie en turn-based tactieken, wat een verandering is ten opzichte van Kingdom Battle. ”Je kunt vrij bewegen in een aangewezen gebied en dekking zoeken, teamspringen op je bondgenoten of naar je vijanden rennen, allemaal in realtime binnen de beurt van de held”, zei Ubisoft.

Er zijn “tientallen” vonken om te verzamelen, en elk heeft een unieke vaardigheid en kracht.

Je kunt Sparks of Hope van dichterbij bekijken via de filmische trailer hieronder, terwijl er ook een gameplay-sneak peek is gepubliceerd. Het pronkt met enkele van de nieuwe locaties, vaardigheden en personages die in het vervolg zullen verschijnen. De originele Mario + Rabbids (Mario + Rabbids: Kingdom Battle) werd oorspronkelijk uitgebracht in augustus 2017 en was in de beginjaren een van de best beoordeelde games voor de Switch.

Na de presentatie bevestigde componist Grant Kirkhope via Twitter dat hij het vervolg gaat scoren. Kirkhope scoorde ook de eerste game, Mario + Rabbids Kingdom Battle , die in 2017 werd gelanceerd voor Nintendo Switch.

Deel deze post