spideypspromo

Marvel’s Avengers krijgt Spider-Man, een nieuwe raid en andere grote updates op 30 november

Spider-Man komt later deze maand eindelijk aan in Marvel’s Avengers.

In het bijzonder komt hij naar de PlayStation-versies van de game – hij is tenslotte een exclusief personage . Maar zelfs niet-PlayStation-bezitters zullen worden getrakteerd op een substantiële update die een nieuwe Raid, powercap-verhoging en een misschien vriendelijkere methode voor het ontgrendelen van cosmetica toevoegt.

30 november is de grote dag dat patch 2.2 in het spel komt. Spider-Man arriveert in het Great Power Hero-evenement. Het verhaal draait om Peter Parker die een mysterieuze dreiging ontdekt en zich aansluit bij de Avengers om te voorkomen dat AIM krachtige technologie aanschaft. Hoewel Spidey het moeilijk vindt om als onderdeel van een team te werken, slaagt hij erin een band op te bouwen met mevrouw Marvel en Black Widow (ondanks dat hij erop staat zijn geheime identiteit te behouden). De crux van de campagne hangt af van de vraag of Peter besluit om een ​​fulltime Avenger te worden of om solo te gaan met misdaadbestrijding.

Helaas, en verrassend, zijn er nog steeds geen screenshots of een trailer die het uiterlijk/de moveset van Spider-Man laat zien, maar verwacht dat hij net zo acrobatisch is als je zou denken. Het is ook onduidelijk of deze gratis add-on een kleinere operatie zal zijn, zoals de debuten van Kate Bishop/Hawkeye, of een grotere uitbreiding die lijkt op de komst van Black Panther.

Deel deze post