marvel_avengers_game_via_marvel_youtube_2019

Marvel’s Avengers-story- en co-öp modus gedetailleerd op Comic-Con

Het is dag twee van San Diego Comic-Con en de hoop groot nieuws voor de nieuwste aankomende films, tv’s, games en strips is nog maar net begonnen. Tijdens het Marvel Games-panel evenement gaf Marvel de eerste nieuwe details over het Avengers-spel van Crystal Dynamics sinds het debuteerde op E3 ​​2019.

Marvel legde uit dat als je klaar bent met de proloog – die als een inleiding op elk van zijn hoofdpersonen fungeert – de wereld zich opent en je toegang krijgt tot een basis op een geregenereerde Helicarrier. Vanaf daar start je in single-player of co-op missies. De verhalencampagne is herkenbaar als een lineair actiespel waarbij je elk personage speelt terwijl het verhaal zich ontvouwt.

Voor online missies kun je elke Avenger aanpassen met hun eigen vaardigheden, skilltrees en skins, en dan samenwerken met vrienden. Het panel kondigde niet aan waar de grotere wereldmissies uit zullen bestaan, maar die staan los van de standaard verhaalmissies.

Fans zullen dit allemaal zelf kunnen zien kort na Gamescom. Het panel kondigde aan dat beelden van de demo de week na dat evenement, die eind augustus zal plaatsvinden, zullen verschijnen.

Deel deze post