Moon Knight

Marvel’s Moon Knight krijgt een serie op Disney+

Net toen het leek alsof Marvel’s all-star line-up niet beter kon worden, brak het nieuws dat Oscar Isaac de volgende grote naam zou kunnen zijn om de hoofdrol te spelen in een nieuwe Marvel-serie genaamd: Moon Knight. 

Moon Knight is wat minder bekend dan Ms. Marvel en She-Hulk, maar het is heel vet dat we nog een nieuwe serie in Phase 4 kunnen verwachten. Verder is er nog geen informatie over de verhaallijn van de Moon Knight serie bekend. Wel gaat het gerucht dat Mohamed Diab, een Egyptische filmmaker, de nieuwe Disney+ series gaat regisseren.

Oscar Isaac staat links en het Moon Knight personage staat rechts op de foto.

Voor de mensen die Moon Knight niet zo goed kennen, dit is wat je moet weten over het personage en zijn krachten.

Toen huurling Marc Spector werd aangevallen en voor dood werd achtergelaten in de Egyptische woestijn, kreeg hij een tweede kans op leven door de god Khonshu. In ruil voor zijn leven werd Spector de avatar van Khonshu en de beschermer van “degenen die ’s nachts reizen.” Spector keerde terug naar New York en wijdde zijn aanzienlijke fortuin aan het worden van een gekostumeerde misdaadbestrijder en het verdedigen van de onschuldigen van de stad.

Er is slechts één probleem: weinig mensen geloven dat Marc Spector daadwerkelijk werd bezocht door een Egyptische maangod. Spector lijdt ook aan een dissociatieve identiteitsstoornis, die periodiek vervalt in andere persoonlijkheden, zoals taxichauffeur Jake Lockley en miljonair playboy Steven Grant. Zelfs hij wordt soms gedwongen zich af te vragen of hij echt visioenen van Khonshu heeft of dat hij gek aan het worden is.

 

 

 

 

 

Deel deze post