lucas-furlan-spiderman-ps4

Marvel’s Spider-Man krijgt geen fysieke PS5-release

Met Marvel’s Spider-Man: Miles Morales aan de horizon, zijn PlayStation-fans die van plan zijn om in te duiken op de PS5 verheugd om te zien hoe de game draait op Sony’s meest verbeterde technologie. Met meer focus op digitaal dan welke generatie dan ook, is het nieuws dat de Marvel’s Spider-Man: Remastered-game geen fysieke release op PlayStation 5 zal hebben, geen groot gemis, maar iets om op te letten.

Met de PS5-lancering van Miles Morales krijgt het basisspel ook een PS5-upgrade. Met nieuwe verbeteringen aan de prestaties en visuals van de titel, gecombineerd met Miles die centraal staat dankzij het voortdurende verhaal, is het een spannende tijd om een ​​Marvel-fan te zijn. Dat gezegd hebbende, voor degenen die van fysieke releases houden of van plan waren om als cadeau te kopen, heeft Insomniac Games bevestigd dat een Marvel’s Spider-Man: Remastered geen schijfversie zal zien en geen savedataoverdrachten biedt.

In de bovenstaande Twitter-thread bevestigde het officiële Insomniac Games-account geen fysieke releases. Toen een persoon vroeg of hij verder wilde gaan met de PlayStation 4-versie, antwoordde het account: “Bewaarte wordt niet overgedragen van de originele game naar de Remaster.”

Dit betreft de Marvel’s Spider-Man Remastered-editie, wat belangrijk is om in gedachten te houden. De voortzetting van Miles Morales is technisch gezien een op zichzelf staand, ondanks eerdere gemengde berichtenuitwisseling. De op zichzelf staande Miles Morales SKU zal een fysieke lancering krijgen, met eerder onthulde albumhoezen.

Deel deze post