75

Mass Effect Legendary Edition eindelijk onthuld

Garrus, we komen je halen! Na jaren van smeken door fans en meer leaks dan we konden bijhouden, heeft BioWare eindelijk bevestigd dat de Mass Effect Trilogy-remaster echt is! Aanschouw de Mass Effect Legendary Edition!

Of je nu Team Garrus bent of een fan bent van de blauwe bessenvariëteit met Liara, al onze favorieten komen terug met een bijgewerkte versie. De remaster brengt de iconische trilogie naar de huidige generatie, naast alle DLC en gemoderniseerde upgrades. Ja, dat betekent geen rare houten tanden meer van Williams in de eerste game.

De Mass Effect-trilogie heeft ons kennis laten maken met Commander Shepard en de wereld van scifi-RPG’s voor velen veranderd. Dit is mijn persoonlijke favoriete franchise aller tijden, met meer dan 30 playthroughs, alle verzamelobjecten, replica’s, strips, boeken en vrijwel alles wat ik kan bemachtigen.

De remaster van de Mass Effect trilogie verschijnt in het voorjaar van 2021 op Xbox One, PlayStation 4 en PC, daarnaast zal de game ook speelbaar zijn op PlayStation 5 en Xbox Series X/S!

Deel deze post