mass-effect-andromeda_mp5b

Mass Effect Trilogy Remastered komt naar verluidt volgend jaar uit

De geremasterde bundel Mass Effect Trilogy, zogenaamd bekend als de Mass Effect: Legendary Edition, wordt begin 2021 uitgebracht in plaats van in oktober.

Dit is volgens een GamesBeat-rapport dat beweert dat “mensen die bekend zijn met de ontwikkeling”, zei ontwikkelaar BioWare en uitgever Electronic Arts het vrijgeven van de bundel uitstellen vanwege het originele spel. Volgens de bronnen van GamesBeat voldoet Mass Effect momenteel niet “aan de kwaliteit van de rest van het pakket”. Ze gaan verder met te zeggen dat, op basis van de grafische en gameplay-verschillen tussen Mass Effect en Mass Effect 2 , het uitbrengen van de bundel zonder voldoende aandacht te besteden aan de mechanica en visuals van de originele game “een slechte eerste indruk zou maken voor nieuwe spelers”.

Noch BioWare, noch EA hebben publiekelijk commentaar gegeven op de kwestie. GamesBeat meldt ook dat EA geen plannen heeft om de multiplayer van Mass Effect 3 op te nemen in deze geremasterde trilogie. Mass Effect: Legendary Edition bevat naar verluidt echter alle DLC voor de drie meegeleverde Mass Effect-games, waardoor nieuwe en terugkerende spelers de volledige ervaring van de eerste drie titels kunnen krijgen.

Mass Effect: Legendary Edition werd eerder deze maand gespot via een vermelding van een Portugese game-retailer. Hoewel het bericht is verwijderd, suggereerde het dat de geremasterde trilogie zal worden gelanceerd op Nintendo Switch, pc, PlayStation 4 en Xbox One. De bundel bevat remasters van de eerste drie games en exclusief de laatste inzending in de Mass Effect-franchise, Mass Effect: Andromeda .

Deel deze post

error: