wp9509814

Metroid Dread voegt drie nieuwe Boss Rush-modi toe in gratis update

Nintendo heeft vorige maand een nieuwe Dread-modus en Rookie-modus toegevoegd aan Metroid Dread, naast het nieuws dat er in april een Boss Rush-modus aan de game zou worden toegevoegd.

Die update is nu live in Metroid Dread en brengt niet slechts één boss rush-modus, maar drie naar de game.

Deze nieuwe update van april markeert de tweede gratis update voor Metroid Dread en voegt Boss Rush, Survival Rush en Dread Rush toe. Bovendien voegt het een oefenmodus toe waarmee je gevechten kunt oefenen tegen de vele eindbazen die je tijdens de laatste reis van Samus tegenkomt.

Boss Rush wordt ontgrendeld nadat je Metroid Dread daadwerkelijk hebt voltooid en het zal je de taak geven om elke baas één voor één aan te pakken. Aan het einde van elk gevecht worden de raketten van Samus hersteld, maar eventuele schade die je hebt opgelopen, wordt overgedragen naar het volgende baasgevecht. Elk gevecht draagt ​​echter bij aan het maximale aantal raketten, Energy Tank en Power Bombs van de spelers, afhankelijk van waar het baasgevecht plaatsvindt in het hoofdspel.

Om Survival Rush te ontgrendelen, moet je Boss Rush voltooien. In Survival Rush moet je zoveel mogelijk eindbazen verslaan voordat de timer afloopt. Elke baas die je verslaat, voegt meer tijd toe aan je timerklok en als je een baas kunt verslaan zonder schade op te lopen, krijg je ook extra tijd. In deze modus herstellen raketten en gezondheid echter niet tussen bazen.

Om Dread Rush te ontgrendelen, moet je de Dread-modus voltooien, die in een update van februari aan de game is toegevoegd . De Dread-modus is voor de meest hardcore spelers omdat het ervoor zorgt dat het nemen van een enkele hit onmiddellijk de dood tot gevolg heeft. In Dread Rush neem je het op tegen 12 bazen zonder te stoppen – de een na de ander. Net als in de Dread-modus, sterf je onmiddellijk als je een enkele hit krijgt in Dread Rush. Raketten worden echter volledig hersteld na elk eindbaasgevecht.

Deel deze post