xbox-series-x-1

Microsoft viert de lancering van de volgende generatie met live gameplay en inzamelingsacties

De Xbox Series X en Series S worden beide gelanceerd op 10 november en Microsoft plant een dag vol programmering om dit te vieren. 

Het evenement begint op 10 november om 20:00 en wordt vertoond op de officiële Xbox YouTube-, Twitch- en Facebook Gaming-kanalen. Er zullen Xbox Let’s Play-streams zijn, evenals inzamelingsacties en wereldwijde “lanceringshoogtepunten”, maar er zullen niet veel nieuwe game-aankondigingen zijn. Volgens Phil Spencer, hoofd van Xbox, wil het bedrijf dat de focus ligt op spelers die genieten van hun favoriete games in plaats van vooruit te kijken naar de toekomst.

“Dit zal een moment van spelen zijn, geen persberichten, aangezien de volgende generatie consoles in de handen van spelers over de hele wereld beginnen te belanden”, aldus Spencer. In plaats van grote aankondigingen, markeren we het begin van een nieuw tijdperk door naast elkaar te gamen. We nemen dit moment om wat plezier te hebben en kijken ernaar uit om je bij ons te voegen.

De Series X en Series S zijn bijna overal uitverkocht, maar het kan zijn dat je een beetje geluk hebt als je het systeem persoonlijk koopt op de dag van lancering. Best Buy krijgt op Black Friday ook herbevoorrading van het systeem voor online bestellingen.

Xbox Series X wordt niet gelanceerd met te veel enorme first-party-games, met de opmerkelijke uitzondering van Gears Tactics. Halo Infinite is uitgesteld tot een onbepaalde datum in 2021 en verloor onlangs zijn tweede directeur, omdat 343 Industries de uiterst ambitieuze game wil leveren. Op het front van derden zal het bij de lancering de volgende generatie versies van Watch Dogs Legion en Assassin’s Creed Valhalla hebben. Call of Duty: Black Ops Cold War arriveert op 13 november.

Deel deze post