warcraft-arclight-rumble-is-blizzards-long-rumored-mobile-ga_3zst

Mobiele-game Warcraft Arclight Rumble aangekondigd

Blizzard Entertainment heeft de gordijnen opengetrokken voor zijn geruchten Warcraft mobiele game, onthullend dat het Warcraft Arclight Rumble heet en een “uitgebreide campagne voor één speler, coöp en PvP” biedt.

Warcraft Arclight Mobile is vandaag onthuld in een nieuwe filmtrailer die je hieronder kunt bekijken. Het is een strategiespel dat later dit jaar naar iOS- en Android-apparaten in bepaalde regio’s komt. Blizzard zegt dat het van de grond af is ontworpen voor mobiele apparaten en zich afspeelt in het Warcraft-universum. Zoals de onderstaande trailer laat zien, lijkt het erop dat Warcraft Arclight Rumble een soort arcadespel is dat helden en schurken in het Warcraft-universum in pubs en dergelijke spelen.

“In Warcraft Arclight Rumble kunnen spelers meer dan 60 personages uit het hele Warcraft-universum verzamelen – tot leven gebracht als liefdevol gebeeldhouwde miniatuurminiaturen – en zegevieren door een epische singleplayer-campagne met meer dan 70 missies, coöperatieve missies aanpakken met vrienden, en test hun legers in een competitieve speler-tegen-speler-modus”, luidt een persbericht.

“Makkelijk te leren, maar leuk om onder de knie te krijgen, zal Warcraft Arclight Rumble het vermogen van spelers testen om miniatuurlegers te creëren om de unieke uitdagingen van elke missie effectief te overwinnen. Spelers bouwen krachten uit hun collecties mini’s, te beginnen met de leiders van hun legers – waaronder Warcraft-notabelen zoals de Warsong-leider Grommash Hellscream en Archmage Jaina Proudmoore – en vullen hun roosters in met rang-en-bestand Troop-mini’s en krachtige krachtige spreuken .”

Blizzard zegt dat elke missie voor één speler zijn eigen, hapklare strategische puzzel presenteert om op te lossen en dat spelers hun tactieken in realtime moeten aanpassen om deze uitdagingen te overwinnen. Afgezien van de 70 missies die deel uitmaken van de singleplayer-campagne, kunnen spelers door Dungeons rennen, die hun eigen uitdagingen bieden.

“Bovendien zullen spelers veeleisende coöperatieve activiteiten (zoals Raids) en tegenstanders opnemen in PvP-wedstrijden, en ze zullen ook in staat zijn om lid te worden van Guilds, waardoor ze met hun kameraden kunnen chatten, hun avonturen kunnen plannen en collectieve beloningen”, luidt het bericht. “Spelers zullen voortdurend in-game valuta verdienen om hun collecties aan te vullen en te verbeteren door simpelweg de game te spelen of door aankopen te doen in de in-game winkel.”

Deel deze post