dims (2)

Need for Speed Heat aangekondigd

Overdag aan de slag en ’s nachts racen in Need for Speed Heat, een spannende race-ervaring die je het laat opnemen tegen de politie terwijl je probeert toe te treden tot de elite van het straatracen.

Electronic Arts heeft vandaag de gloednieuwe Need for Speed Heat onthuld. De nieuwe game komt op 8 november uit en is speelbaar op de PS4, XBOX One en pc. Need for Speed Heat is 3 dagen eerder speelbaar voor Origin Access Premier abonnees. Bij de aankondiging heeft EA ook de eerste trailer van de game onthuld die je bovenaan dit artikel kunt bekijken. Tijdens de Duitse Gamescom-beurs over vijf dagen zal EA een nieuwe trailer en gameplay laten zien.

Need for Speed Heat speelt zich af in het Amerikaanse Palm City in Florida. Overdag ben je vooral bezig met de Speedhunter Showdown-competitie. Hierbij verdien je in-gamegeld waarmee je je auto’s kunt upgraden. Als het eenmaal nacht is, draait het om illegale straatraces waarmee je als speler je reputatie mee opbouwt. En des te meer je wint des te groter de races worden. De politie van Palm City zitten je weer zoals in bijna elke Need for Speed game in de weg en let op, de agenten spelen een vals spelletje.

Voor meer nieuws over Need for Speed check je onze website: https://millenniagaming.com/

Deel deze post