Need-for-Speed-Unbound---Official-Reveal-Trailer-(ft.-A$AP-Rocky)-0-21-screenshot

Need For Speed ​​Unbound heeft meer dan 140 auto’s om te verzamelen en aan te passen

Need for Speed ​​Unbound racet op 2 december naar pc, PS5 en Xbox Series X|S en brengt tientallen voertuigen met zich mee. EA heeft bevestigd dat er 143 auto’s zullen zijn om te verzamelen en aan te passen, waarbij de lijst met beschikbare voertuigen een mix is ​​van iconische racemachines en moderne monsters.

Op de website van EA is de lijst een droomverzameling van kracht en prestaties. Nissan is hier volop vertegenwoordigd met zijn cult-klassieker Skyline en Silvia, de betrouwbare Mitsubishi Lancer zorgt ervoor dat je gemakkelijk rubber om de hoek verbrandt, en Aston Martin’s stijlvolle Volante maakt zijn opwachting.

Als je een masochist bent, kun je zelfs de vreselijke VW-kever uit 1967 meenemen naar races, en voor een veel betere optie is er een rijke selectie BMW-, Ferrari- en Mercedes-auto’s om uit te proberen en aan te passen. Als je liever wat klassieke Amerikaanse pk’s hebt, kun je altijd een rechte lijn veroveren met een Dodge Charger SRT Hellcat uit 1969 of een moderne Ford Mustang. Pas gewoon op voor die lastige dingen op de weg die bochten worden genoemd.

Need for Speed ​​Unbound is misschien wel een van de meest opvallende inzendingen in de langlopende serie, dankzij de cel-shaded visuals waardoor het lijkt op een supersnelle anime-serie. Burnout-ontwikkelaar Criterion ontwikkelt deze game en slaat de laatste generatie consoles over wanneer deze wordt gelanceerd op pc, PS5 en Xbox Series X|S. Spelers zullen proberen om The Grand te winnen, de ultieme straatrace-uitdaging in Lakeshore, door auto’s te verzamelen en deze als canvas te gebruiken om hun persoonlijke stijl op straat te laten zien.

Deel deze post