E3nVdwJXMAIut0w

Netflix kondigt een tweede Far Cry Anime-serie aan

Netflix en Ubisoft Film & Television breiden hun relatie uit, aangezien de streamingdienst een Far Cry-animeserie heeft besteld en ook een meer volwassen anime-serie getiteld Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix. De aankondiging werd gedaan tijdens Geeked Week, een virtueel Netflix-evenement voor fans dat de eerste blikken op aankomende inhoud onthult.

Er is nog geen indicatie of de nieuw aangekondigde Far Cry-anime een aanpassing van de games zal zijn of, net als de games, een apart uitje waarin de blijvende thema’s van het omverwerpen van onrechtvaardige macht met een volksopstand opnieuw worden bekeken.

De creatieve teams voor deze series worden nog steeds samengesteld, maar Hélène Juguet van Ubisoft, die een producer zal zijn, zei dat “animatie voor volwassenen een van de krachtigste manieren is om hulde te brengen aan de cultuur en gemeenschap van gaming”

Dingen in het Far Cry-universum zijn gestaag aan het opwarmen, aangezien Far Cry 6 op 7 oktober uitkomt voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S en Google Stadia. In de aankomende AAA-game speel je als een inwoner van het eilandland Yara die zich bij de rebellen voegt en het uiteindelijk opneemt tegen president Anton Castillo, die wordt gespeeld door Breaking Bad en The Mandalorian-acteur Giancarlo Esposito.

Deel deze post