netflix-is-developing-a-live-action-assassins-creed-series-w_rv2f

Netflix onthult live-action Assassin’s Creed-serie

Net voor de lancering van Valhalla kondigde Netflix aan dat een nieuwe Assassin’s Creed live-actieserie zijn weg vindt naar het streamingplatform. De Ubisoft-aanpassing heeft zojuist een korte teaser gekregen met het iconische AC-symbool, en hoewel we nog niet veel weten, hebben we onze eerste kennismaking met wat komen gaat.

De aankomende live-action-aanpassing zal worden geleid door Jason Altman en Danielle Kreinik als uitvoerende producenten.

“Al meer dan 10 jaar hebben miljoenen fans over de hele wereld geholpen het Assassin’s Creed-merk om te vormen tot een iconische franchise”, zei Jason Altman, hoofd van Ubisoft Film & Television, in een recente persverklaring. “We vinden het geweldig om een ​​Assassin’s Creed-serie met Netflix te maken en we kijken ernaar uit om de volgende saga in het Assassin’s Creed-universum te ontwikkelen.”

“We zijn verheugd om samen te werken met Ubisoft en de rijke, gelaagde verhalen waar Assassin’s Creed zo geliefd om is tot leven te brengen”, vervolgt Peter Friedlander, Vice President, Original Series, “Vanuit zijn adembenemende historische werelden en enorme wereldwijde aantrekkingskracht als een van de best verkopende videogamefranchises aller tijden, we zijn toegewijd aan het zorgvuldig creëren van episch en opwindend entertainment op basis van dit onderscheidende IP en bieden een diepere duik voor fans en onze leden over de hele wereld om van te genieten. ”

Het zal interessant zijn om te zien in welke creatieve richting Netflix de Assassin’s Creed-serie inslaat, vooral gezien de slechte ontvangst die de live-actiefilm in 2016 ontving, een film met Michael Fassbender in een zeer losse bewerking.

We hebben op dit moment geen informatie over de releasedatum, maar we hebben in de tussentijd in ieder geval Assassin’s Creed Valhalla om naar uit te kijken, want de nieuwste game in de franchises wordt op 10 november gelanceerd.

Deel deze post