dying-light-2-viewpoint

New Game Plus nu beschikbaar in Dying Light 2

Techland heeft de patch-opmerkingen onthuld voor de aankomende New Game Plus-moduspatch voor Dying Light 2 en het brengt een aantal uitgebreide veranderingen in het spel, zelfs buiten de nieuwe modus.

De nieuwe patch, die eerder deze week werd onthuld, is nu live in Dying Light 2 en New Game Plus zou beschikbaar moeten zijn voor alle spelers die de basiscampagne van de zombieparkour-titel hebben voltooid. Wat je kunt verwachten in deze nieuwe modus, er zullen nieuwe remmers te vinden zijn, nieuwe platina-doelen voor parkour-uitdagingen en meer.

“Na een keer te hebben voltooid, kan de game opnieuw worden gespeeld, alleen deze keer met aangepaste spelparameters om een ​​tweede playthrough aan te moedigen door de implementatie van een uniek systeem en een unieke ervaring”, aldus de patch-opmerkingen. “De speler kan nu door het verhaal gaan met gerevitaliseerde mechanismen. Deze omvatten nieuw gedrag van de vijand, moeilijkere ontmoetingen, nieuwe objecten in de wereld – namelijk de nieuw toegevoegde remmers – en nog veel meer veranderingen die de gameplay-stijl aanzienlijk zullen veranderen en de speler in staat zullen stellen zijn personage verder te ontwikkelen.”

Het volgende is alleen beschikbaar in New Game Plus : 

  • 30 nieuwe remmers
  • Nieuwe Platinum-doelstellingen voor parkour-uitdagingen
  • Bijgewerkte verdeling van de vijanden (dwz Vluchtige en Banshees spawnen ’s nachts, een groter aantal vijandelijke pools in ontmoetingen)
  • Een nieuwe legendarische wapenlaag toegevoegd
  • Gouden ontmoetingen toegevoegd
  • Vijandelijke moeilijkheidsgraad schaalt met het spelersniveau

Deel deze post