nier-reincarnation-live-stream

Nier Reincarnation zou binnenkort in het Westen kunnen verschijnen

Natuurlijk heb je waarschijnlijk wel eens gehoord van de Nier-serie van Yoko Taro. Je hebt misschien nog nooit gehoord van de volgende titel in de franchise. Nier Reincarnation is al iets meer dan twee maanden uit in Japan. Natuurlijk hebben fans buiten Japan (waaronder ikzelf natuurlijk) reikhalzend uitgekeken naar nieuws over een wereldwijde release. En hoewel details nog steeds relatief schaars zijn, is het veilig om te zeggen dat reïncarnatie veel eerder naar het Westen komt dan iemand had verwacht.

Een nieuwe tweet gepost door het officiële Twitter-account van Nier Reincarnation kondigde aan dat de Engelse lokalisatie was voltooid. Directeur Daichi Matsukawa zegt dat het ontwikkelingsteam bezig is met een aantal laatste taken ter voorbereiding op preregistratie. Hij zorgde er ook voor dat fans niet veel langer hoefden te wachten. “Mijn excuses voor het lange wachten, maar we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen het leuk zal vinden om NieR Re [in] anjer te spelen, en dat zou enorm op prijs worden gesteld. als iedereen wat langer zou kunnen wachten tot de aankondiging van de voorinschrijving.” En maak je geen zorgen, Yoko Taro is ook bij het spel betrokken!

Nier Reincarnation is een mobiele game die de reis beschrijft van de hoofdrolspeler, Girl in White, en haar metgezel, Mama. Samen zullen ze etherische omgevingen doorkruisen die kooien worden genoemd en het vergeten verleden van Girl in White samenvoegen. Reïncarnatie heeft een kunststijl die varieert van 2D-tussenfilmpjes tot 3D-verkenning en omvat turn-based gevechten en gacha-mechanica. Naast het centrale verhaal kunnen spelers zijmissies voltooien en uitdagende kerkers aangaan. En blijkbaar heeft de game al meer dan 10 miljoen keer gedownload, dus hopelijk vindt het nog meer succes als het uiteindelijk wereldwijd wordt uitgebracht! Je kunt een korte glimp opvangen van de Engelse versie van het spel hierboven.

Deel deze post