thumb-1920-942342

Nieuwe Battlefield-game zal naar verwachting in 2021 uitkomen

Tijdens het huidige fiscale jaar 2021 Q2 Electronic Arts-rapport onthulde het bedrijf dat er een nieuwe Battlefield-game op komst is, en het is eigenlijk niet zo ver weg. Volgens voorbereidende opmerkingen in het EA-rapport, komt de volgende game in de Battlefield-franchise volgend jaar tijdens de feestdagen – en komend voorjaar krijgen we er meer informatie over.

Uit het voorbereide gedeelte met opmerkingen van het winstrapport van Andrew Wilson, CEO van Electronic Arts: “DICE maakt onze volgende Battlefield-game met een nooit eerder vertoonde schaal. De technische vooruitgang van de nieuwe consoles stelt het team in staat om een ​​echte next- gen visie voor de franchise. We zijn intern bezig met hands-on speltests en het team krijgt zeer positieve feedback over de game nu we onze community zijn gaan betrekken.”

Welke vorm de volgende Battlefield-game aanneemt, is een grote vraag, vooral omdat het lijkt alsof Call of Duty: Black Ops Cold War een deel van de lunch van Battlefield probeert op te eten met zijn nieuwe Combined Arms-aanbod, waardoor spelers de strijd kunnen aangaan met een stortvloed aan voertuigen. op zee, in de lucht en op de grond.

Een grote vraag als we naar volgend jaar kijken en de nieuwe Battlefield-ervaring : is dit het moment waarop Battlefield groots gaat vechten tegen royale naast een traditionele titel? Battlefield V’s Firestorm heeft dit tot op zekere hoogte geprobeerd, maar er kan nog steeds ruimte zijn voor nog een gigantisch groot gevecht, gratis te spelen Battle Royale. Sommigen denken misschien dat de F2P Battle Royale-scène eindelijk te opgeblazen is met enorme games zoals Apex Legends, Fortnite en natuurlijk de zeer relevante, meer directe concurrent Call of Duty: Warzone, maar het succes van de laatste is onvermijdelijk in veel van gesprek bij EA en DICE.

Deel deze post