kingdom_hearts_missing_link_header

Nieuwe mobiele game Kingdom Hearts: Missing-Link aangekondigd

Square Enix heeft een nieuwe mobiele Kingdom Hearts-game genaamd Kingdom Hearts: Missing-Link onthuld en ergens dit jaar zal een gesloten bètatest plaatsvinden.

Onthuld in een nieuwe 20th Anniversary-aankondigingstrailer die vandaag is uitgebracht, lijkt Missing-Link meer op een console Kingdom Hearts-ervaring dan op een standaard mobiele Kingdom Hearts (althans qua gameplay). Het bevat 3D-omgevingen, veel van de bekende Heartless waar we al tientallen jaren tegen vechten, dit keer in strijdarena’s, en volledig gratis gevechten, net als de hoofdreeks. Je kunt het hieronder in actie bekijken, rond de 1:55-minuut:

Zoals je in de trailer hierboven kunt zien, lijkt het erop dat we misschien zelfs onze eigen Keyblade Master kunnen maken en aanpassen, of we spelen in ieder geval niet als de Keyblade Masters die we in de rest van de series. Er wordt ook een handvol eerder bezochte werelden getoond, waaronder Disney-werelden zoals de Tangled-wereld uit Kingdom Hearts III, en ook originele Kingdom Hearts-werelden.

Als je enthousiast bent om Missing-Link te bekijken, heb je misschien de kans om ergens dit jaar te komen, omdat Square Enix zegt dat het in 2022 een gesloten bètatest zal houden voor de mobiele titel op iOS- en Android-apparaten in specifieke regio’s van de wereld . Square Enix heeft niet onthuld waar, maar vermoedelijk zal Japan een van hen zijn gezien het feit waar het bedrijf is gevestigd.

Wat betreft wat er in Missing-Link gebeurt, hoeven we op dit moment alleen maar de voice-over in de trailer uit te voeren. Dit is wat er volledig wordt gezegd:

“Licht en duisternis brachten het begin tot stand, en harten koesterden het. Het leven werd keer op keer doorgegeven, totdat het land vol was met bloeiende mensen. Dit is een stad voor licht en duisternis, dromen en vervorming, het herinnerde en het vergeten – Scala ad Caelum. De missende link. Hier kwamen mensen samen om deel uit te maken van een geheel, in samenlevingen die zich als aderen door de stad verspreidden en vertakten. De nacht dat je wakker werd in deze wereld, schenen de sterren verwrongen in de pikzwarte lucht.”

Deel deze post