mhsunbreak

Nieuwe Monster Hunter Rise: Sunbreak Details onthuld

Capcom’s Tokyo Game Show-presentatie vanmorgen stond in het teken van Monster Hunter, met nieuwe toevoegingen aan bestaande games zoals Monster Hunter Stories 2 en Monster Hunter Rise. Alle ogen waren echter gericht op de aanzienlijke uitbreiding voor Rise volgende zomer, Monster Hunter Rise: Sunbreak.

Het Sunbreak-segment stelde ons voor aan directeur Yoshitake Suzuki, die sinds de release tegelijkertijd de ontwikkeling van de aanstaande uitbreiding en de updates voor Rise leidt. Hij introduceerde het nieuwe mysterieuze monster uit de Sunbreak-trailer als een nieuwe Elder Dragon genaamd Malzeno, maar dat is alle informatie die de ontwikkelaars bereid waren te verspreiden over de headliner wyvern.

We kregen ook aanvullende informatie over Sunbreak en wat spelers kunnen verwachten als ze zich op de inhoud wagen. Suzuki heeft bevestigd dat Sunbreak Master Rank-jachten naar het spel zal brengen, waardoor jagers hun meest ontmoedigende uitdagingen tot nu toe zullen krijgen. Na het voltooien van de laatste Hunter Rank-missie met zeven verdiepingen, verlaten spelers het gezellige dorp vanuit Rise en beginnen ze aan een reis naar een nieuw hubgebied. We weten niet veel over deze nieuwe basis, maar Suzuki belooft dat het team de komende maanden meer informatie zal delen.

Deel deze post