wallpapersden.com_ratchet-and-clank-rift-apart_1920x1080

Nieuwe Ratchet & Clank: Rift Apart gameplay-trailer onthult Wall Running en Dash-vaardigheid

Creative director Marcus Smith heeft zojuist 15 minuten aan nieuwe Ratchet & Clank: Rift Apart gameplay-opnames onthuld tijdens Sony’s meest recente State of Play. Dit is de tweede trailer die we deze week hebben gekregen, waarin we meer in detail gaan over enkele van de nieuwe gezichten die we zullen ontmoeten en het nieuwste kwaad van Rift Apart.

Met elke trailer die we krijgen, voelt het alsof de nieuwste Ratchet & Clank nog mooier wordt. Met de ray tracing en indrukwekkende laadtijden van PlayStation 5 staat Rift Apart klaar om een ​​ongelooflijke nieuwe rit te worden voor oude fans (en nieuwkomers) van de Insomniac-franchise.

De nieuwste gameplay komt nadat er eindelijk meer informatie is onthuld over het mysterieuze nieuwe Lombax-personage. Rivet is een verzetsstrijder uit een andere dimensie die zal samenwerken om te helpen voorkomen dat de kwaadaardige keizer Nefarious de wereld overneemt. Ze is een ander speelbaar personage waar spelers mee kunnen spelen, wat nodig zal zijn omdat Nefarious City – als je alleen de naam gebruikt – klinkt alsof het allesbehalve een gemakkelijke rit zal worden.

De gameplay toont ook enkele van de nieuwe wapens die spelers kunnen beheersen, en sommige van de nieuwe outfits die spelers ook kunnen aantrekken . Dit op zichzelf staande avontuur ziet eruit alsof het boordevol actie gaat, we kunnen niet wachten om erin te duiken! De gameplay legt ook uit hoe speurtochten zullen werken en nog beter? Wat zijn ze absoluut verbluffend bij het verkennen van deze nieuwe dimensie.

Deel deze post