Avatar

Nieuwe teaser trailer Avatar: The Way of Water verschenen

Het is 4525 dagen geleden sinds James Cameron’s Avatar in de bioscoop werd uitgebracht, waardoor de box office-records werden gedecimeerd, en vandaag is de trailer voor de eerste van vele sequels online verschenen.

Avatar: The Way of Water voegt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen in de eerste film weer bij Jake Sully (in zijn nu permanente Na’vi-lichaam) en zijn partner Neytiri. Volgens de beschrijving van de film hebben de twee nu een gezin met hun eigen kinderen, en The Way of Water is de eerste van vele nieuwe verhalen die vertellen over “de problemen die hen volgen, de moeite die ze doen om elkaar veilig te houden, de gevechten die ze vechten om in leven te blijven, en de tragedies die ze doorstaan.” Eerder kregen we te zien hoe de Na’vi leven en gedijen in de weelderige jungle op de planeet Pandora. Deze keer zien we hoe het ze vergaat aan de kust, in de oceanen en natuurlijk in de lucht erboven. De mensen zijn er ook nog, en het lijkt erop dat ze niets deed met gewapende Na’vi of Avatars in hun gelederen.

De trailer, die je hierboven kunt bekijken, heeft veel grandeur, drama en actie. Het roept herinneringen op aan hoe prachtig de setting van Avatar is, en de laatste opname van de trailer laat zien dat Cameron niet is vergeten hoe hij een coole actiescène moet maken. Hij is immers verantwoordelijk voor Terminator 2 en Aliens . Als ik niet verkocht was aan het idee van meer Avatar vóór de trailer, was het meer dan genoeg voor mij om een ​​kaartje te kopen in de voorverkoop op een vliegende krokodil met een enorm pistool in de hand en een bijl op zijn rug om Jake de lucht in te zien surfen op een vliegende krokodil later dit jaar live gaan.

Avatar: The Way of Water sterren Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement en Kate Winslet. Het wordt op 16 december in de bioscoop uitgebracht en ja, er komt een 3D-versie.

Deel deze post