dune-movie-2020-5j-1920x1080

Nieuwe teaser Dune vrijgegeven

De teaser van de film ‘Dune’ bevat de eerste beelden van Paul Atreides van Timothée Chalamet en bevestigt dat de volledige trailer morgen zal verschijnen.

De teaser van de Dune-filmtrailer bevat de eerste beelden van Paul Atreides van Timothée Chalamet en bevestigt dat de volledige trailer morgen zal verschijnen. Geregisseerd door Denis Villeneuve, is de aankomende sciencefictionfilm een ​​bewerking van Frank Herberts gelijknamige roman uit 1965. Hoewel een eerdere verfilming werd geprobeerd door David Lynch, werd deze niet goed ontvangen, waardoor Villeneuve een ietwat schone lei voor eigen rekening kreeg.

Vanaf nu staat Dune gepland om in december in de bioscopen te verschijnen, maar gezien de vele vertragingen tot 2020-films is het onduidelijk of die datum zal gelden. Natuurlijk, sinds Dune- distributeur Warner Bros. onlangs Tenet in de bioscoop heeft uitgebracht , is het waarschijnlijk dat Villeneuve’s film op schema blijft voor een winterrelease. Als zodanig voert Warner Bros. de marketing voor Dune op met een teasertrailer.

Deel deze post